Velkommen til Vedersø

Ferielejlighed og sommerhus i Vedersø.

Ferielejlighed i gammel klitgaard fra1770. Nyrenoveret i 2005. Lejligheden har plads til 2 personer, men der kan yderligere laves 2 ekstra opredninger. Lejligheden er indrettet med hyggelig opholdsstue med køkken. Seperat toilet og bad. Hems med soveafdeling. Der er fri internet og fibenet TV. Gården ligger i smuk natur, nær Vestkystcykelruten, midt i fuglereservatet ved Vest Stadil Fjord, 1800 meter fra Vesterhavet.  På gården finder I også en "Mindestue/Minimuseum". Nyd en forfriskning eller en kop kaffe i vores dejlige "Glashus" med udsigt direkte til klitterne.

Ca. 16-20 km til Søndervig og Ringkøbing. 500 meter til Ridecenter. 1800 meter til udendørs pool samt minigolf, som kan benyttes mod mindre betaling.

Er man til ro, fred og stilhed, finder I stedet her. 

 

Et lille fint sommerhus i Vedersø Klit fra 1934. Meget charmerende og huset er holdt i gl. Vedersø stil. Tidligere et landarbejderhus. Sommerhuset er til 4 personer. Huset er indrettet med helt nyt køkken. Lys opholdsstue med TV, DVD, radio med CD. Der er brændeovn og varmepumpe. Vaskemaskine. Fri Internet. Bad/toilet. På 1. etage er der 2 dobbelt værelser. Huset fremstår lyst og indbydende med pæne møbler. Der er ca. 400 meter til Vesterhavet.

Der er ca. 16 km til golfbane i Søndervig. Ca. 35 km til Hvide Sande, hvor der er havnemiljø med fiskekuttere. Ca. 20 km til Ringkøbing, en hyggelig gammel by. Ved Vedersø Klit er der minigolf og stor udendørs pool, som man kan benytte mod et mindre beløb om sommeren.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

01.08 | 19:56

Super hyggeligt sted.
Ro og smuk natur.

...
10.04 | 21:35

Hej Lica!
Er det Mettes Lica😃.
Jo sommerhuset er ledig, så du kan bare komne med forslag til datoer.
Kh Inga Schmidt

...
10.04 | 20:16

Hej Inga & Torkild😃Håber i har det godt trods virus og savn😌Vi vil høre om det er muligt at leje jeres sommerhus i 3 overnatninger i en af de kommmende uger.

...
06.01 | 17:26

Spørger også her, da jeg rent faktisk ikke kan se på messinger at der er svaret, men har fået beskeden. Hvad tid er fremvisningen i morgen og er der et tlf nr j

...
Du kan lide denne side